aes -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Fake.

Livet hadde vært ganske så supert om man kunne gått rundt med effekter over seg hele tiden, eller hva? For jeg er jo så fake, så utrolig fake når jeg legger på et effekt på et bilde. Jeg ser jo så fake ut eller hva?- vel dere syntes jo det? " Du ser ut som en dukke" " Det så ikke ut som deg" " Så litt falskt ut" 

Jeg er jo helt enig i at ærlighet varer lengst, men ærlig talt hvor stor forskjell er det på disse bildene?Jeg har fått med meg det faktum at en del av mine følgere ser på dette som ekstrem redigering, og at hele ansiktet mitt er redigert så derfor er jeg fake. Men bruk øynene, bilde 1 er helt uten redigering og effekt, bilde to er det lagt på effekt fra vsco. Så dette er deres definisjon på fake? - siden jeg ikke kan gå ute med effekt foran ansiktet mitt ser jeg visst ikke ut som meg selv lenger. Jeg har en kommentar til dere som sier dette, ikke bare om meg men om andre også - Hold kjeft. 

Dere bruker vell ikke effekter? for dere har vell ikke instagram å slenger på effekt før dere legger ut et bilde i full fart? - jeg tror ikke det er en eneste person som jeg kjenner som ikke har lagt ut et bilde med effekt. Eller legger ut daglige bilder med effekt, så hvorfor har dere valgt dere ut noen personer som er blitt så fake med effekt? syntes dere ikke effekten var noe fin på vedkommende, du trenger ikke å kommentere at det er noe galt med vedkommende isåfall. Da trenger du ikke å kommentere noe i det hele tatt, for når du gjør dette, baksnakker vedkommende eller snakker dritt, da er det du som er fake. Bare ha det i bakhodet til neste gang du skal slenge dritt. 

Jeg er så dritt lei alt det pisset jeg hører folk får slengt opp i trynet, jeg personlig kunne ikke brydd meg mindre om hva dere syntes om meg, eller hva andre syntes. Men når jeg ser en stakkarslig person som er helt lik som hun var på bildet sitt, men likevel får slengt opp i trynet at hun er så fake fordi hun ikke ser ut som seg selv fordi hun har brukt ett filter fra instagram ? - nei nå får dere gi dere. 

Filter er jo kjempe fint?- det syntes ihvertfall jeg. Det fremhever lyset og gjør bildet mer tydelig. Ett annet filter kan jo gjøre det stikk motsatte, kommer helt an på hva du som person liker best. Jeg oppfatter det slik at dere som rakker ned på andre over sosiale medier ikke har det så bra med dere selv, og det samme gjelder dere som rakker ned på andre i virkeligheten også. Dere gjør narr av dere selv, viser hvor svake dere er- ihvertfall dere som går ut som anonyme. 

 • Beautyheaven must have før jul!

  I det siste har jeg blitt helt obsessed med leppe produkter, jeg klikket meg innom beauty heaven og jeg er bokstavlig talt helt i himmelen.   Lipglossen til 229 fra bareminerals finner dere HER    

  Denne lipglossen var vel det jeg falt for med engang, jeg elsker den mørke og fantastiske fargen, i tilegg vet jeg at bare minerals sine lipglosser ikke blir klissette, de legger seg fantastisk fint på leppene, så anbefaler absolutt alle å klikke inn på linken, å ta en titt på alle de fine fargene du kan få denne lipglossen i!  Jeg har også fått dilla på leppe penner/ lip linere. Denne er også fra bare minerals til kun 179 kr. Dere kan få den HER
  Det som er så fantastisk ed denne liplineren, jeg har kun prøvd den hos en vennine, men den blir ikke klumpet i det hele tatt. Denne kan du også få i en et parr andre farger, men den legger seg veldig naturlig og har en fin farge( ikke for svak, ikke for sterk.) 

  Disse to produktene er to veldig bra produkter som du kan få til en veldig billig penge, spesielt nå som det er jul og begge er på salg. Fine julegaver til storestøster,mor,lillesøster, tante osv. Jeg tror de fleste kunne ha brukt disse produktene.
 • hits